Nyheter
Renovatørene i blant annet Norsk Gjenvinning unngår streik etter årets lønnsoppgjør

Ingen søppelstreik

Renovatørene og Maskinentreprenørenes forening, MEF, kom til enighet i lønnsoppgjøret lørdag.

Tre timer på overtid kunne avtalen mellom Fagforbundet og Maskinentreprenørenes forening, MEF, presenteres. Minstelønnssatsene økes med sju kroner timen og alle får et tillegg på minst to kroner, skriver Frifagbevegelse. Miljøoverenskomsten, som er tariffavtalen for renovasjonsbransjen, omfatter blant annet ansatte på mottak og renovasjonsbiler, skogsarbeidere og brønnborere. LES OGSÅ: Fare for renovatørstreik Et 70-talls renovatører,…

Få tilgang med AB Pluss

Dette innholdet er kun tilgjengelig for deg som er medlem.

Med AB Pluss får du tilgang til innhold i Biogassbransjen.no og Avfallsbransjen.no. Oppdaterte bransjenyheter, eksklusivt dybdeinnhold og en omfattende informasjonsbank. Du får også mulighet til å eksponere dine produkter og tjenester til kunder og samarbeidspartnere. Vi tilbyr bedriftsmedlemsskap med tilgang for alle bedriftens ansatte.

Les mer om medlemsskap i Avfall+

 

Logg inn her om du allerede er medlem:

Kommentarer

Bare innloggede medlemmer av Avfall+ kan legge inn kommentarer. Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill Avfall+ nå!

Nyhetsbrev
Kommersielle partnere

Logg inn på Avfallsbransjen.no


Ikke medlem ennå? Bli med nå!