Nyheter
Norsk Gjenvinning. Foto: Ludvig Gundersen

Norsk Gjenvinning styrker seg på byggriving

Norsk Gjenvinnings datterselskap Nordic Demolition kjøper Larvik-selskapet Saneringsteknikk AS.

Nordic Demolition består fra tidligere av datterselskapene Øst-Rv, Nordprodukter Miljø og R3. Med Saneringsteknikk får Norsk Gjenvinning enda en betydelig aktør under rivningsegmentet i folden. Dekker Vestfold og Telemark Saneringsteknikk har hovedkontor på Berganmoen utenfor Larvik og operer både i Vestfold og Telemark, samt Oslo-området. – Saneringsteknikk vil bringe med seg lang erfaring, høy faglig…

Få tilgang med AB Pluss

Dette innholdet er kun tilgjengelig for deg som er medlem.

Med AB Pluss får du tilgang til innhold i Biogassbransjen.no og Avfallsbransjen.no. Oppdaterte bransjenyheter, eksklusivt dybdeinnhold og en omfattende informasjonsbank. Du får også mulighet til å eksponere dine produkter og tjenester til kunder og samarbeidspartnere. Vi tilbyr bedriftsmedlemsskap med tilgang for alle bedriftens ansatte.

Les mer om medlemsskap i Avfall+

 

Logg inn her om du allerede er medlem:

Kommentarer

Bare innloggede medlemmer av Avfall+ kan legge inn kommentarer. Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill Avfall+ nå!

Nyhetsbrev
Kommersielle partnere

Logg inn på Avfallsbransjen.no


Ikke medlem ennå? Bli med nå!