Nyheter

Avfall Norge beholder navnet til neste år

De som ønsket et raskt navneskifte på Avfall Norge blir skuffet.

13. oktober er det ekstraordinær generalforsamling i Avfall Norge. På grunn av koronapandemien møtte valget til organisasjonens verv utsettes fra vårens generalforsamling. Men størst spenning har det vært knyttet til forslaget om å endre navn. Ønsket raskt skifte Under medlemsmøtet i juni ble det tatt til orde for at organisasjonen burde endre navn så snart…

Få tilgang med AB Pluss

Dette innholdet er kun tilgjengelig for deg som er medlem.

Med AB Pluss får du tilgang til innhold i Biogassbransjen.no og Avfallsbransjen.no. Oppdaterte bransjenyheter, eksklusivt dybdeinnhold og en omfattende informasjonsbank. Du får også mulighet til å eksponere dine produkter og tjenester til kunder og samarbeidspartnere. Vi tilbyr bedriftsmedlemsskap med tilgang for alle bedriftens ansatte.

Les mer om medlemsskap i Avfall+

 

Logg inn her om du allerede er medlem:

Kommentarer

Bare innloggede medlemmer av Avfall+ kan legge inn kommentarer. Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill Avfall+ nå!

Nyhetsbrev
Kommersielle partnere

Logg inn på Avfallsbransjen.no


Ikke medlem ennå? Bli med nå!