Nyheter
Plast resirkuleres sjeldent. Det er både ressurskrevende og utfordrende, og lønner seg ofte ikke. Foto: Ludvig Gundersen

Avfallsdøgnet 29.09.20

Velkommen til avfallsbransjen.nos oppsummeringsspalte, hvor vi tar for oss siste nytt fra bransjen det siste døgnet.

Krever produsentansvar for all plast Miljøorganisasjonen WWF, som står bak årets TV-aksjon 2020 mener produsentansvaret for plast må utvides kraftig. Dagens ordning omfatter bare enkelte typer plast, men WWF vil at alle produkter som inneholder plast skal være underlagt produsentansvar. – For det første skal produsentansvaret sikre en effektiv avfallshåndtering og ressursutnyttelse, og som konsekvens…

Få tilgang med AB Pluss

Dette innholdet er kun tilgjengelig for deg som er medlem.

Med AB Pluss får du tilgang til innhold i Biogassbransjen.no og Avfallsbransjen.no. Oppdaterte bransjenyheter, eksklusivt dybdeinnhold og en omfattende informasjonsbank. Du får også mulighet til å eksponere dine produkter og tjenester til kunder og samarbeidspartnere. Vi tilbyr bedriftsmedlemsskap med tilgang for alle bedriftens ansatte.

Les mer om medlemsskap i Avfall+

 

Logg inn her om du allerede er medlem:

Kommentarer

Bare innloggede medlemmer av Avfall+ kan legge inn kommentarer. Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill Avfall+ nå!

Nyhetsbrev
Kommersielle partnere

Logg inn på Avfallsbransjen.no


Ikke medlem ennå? Bli med nå!