Nyheter
Det private lyser nok en gang ut flere millioner til miljøtiltak. Foto: Ludvig Gundersen

Lyst ut 100 millioner til plasttiltak

Handelens Miljøfond gir støtte til teknologi, kunnskap, reduksjon og plasthåndtering.

– Hundre millioner er skrekkelig mye penger, spesielt når det kommer fra et privat miljøfond, men dét det forteller er hvor stort engasjementet om og for miljø og plast er blitt her i landet, fortalte Rasmus Hansson da han åpnet Handelens Miljøfonds webinar der de markerte utlysingen på støtte til miljøtiltak knyttet til plast. LES…

Få tilgang med AB Pluss

Dette innholdet er kun tilgjengelig for deg som er medlem.

Med AB Pluss får du tilgang til innhold i Biogassbransjen.no og Avfallsbransjen.no. Oppdaterte bransjenyheter, eksklusivt dybdeinnhold og en omfattende informasjonsbank. Du får også mulighet til å eksponere dine produkter og tjenester til kunder og samarbeidspartnere. Vi tilbyr bedriftsmedlemsskap med tilgang for alle bedriftens ansatte.

Les mer om medlemsskap i Avfall+

 

Logg inn her om du allerede er medlem:

Kommentarer

Bare innloggede medlemmer av Avfall+ kan legge inn kommentarer. Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill Avfall+ nå!

Nyhetsbrev
Kommersielle partnere

Logg inn på Avfallsbransjen.no


Ikke medlem ennå? Bli med nå!