Nyheter
Roar Hansen, Bjørn Roger Broen og Torbjørn Stensrud i NFFA og Torbjørn Leidal. Foto: Ludvig Gundersen

Farlig TV-program å gå glipp av

To tidligere klima- og miljøministere, nyhetssending med reportasjer fra farlig avfall-bedrifter og Roar Hansen hiver redaktør i fjorden.

Hva skjer med deponikapasitet for farlig avfall?, hvordan håndterer vi farlig avfall i det daglige og hvem skal ta regningen? Dette er noen av spørsmålene du får svar på i dagens Tv-sending fra Avfallsbransjen.no. Sendingen er laget i samarbeid med Norsk forening for farlig avfall og er tilgjengelig for alle medlemmer av Avfall+. Trykk på…

Få tilgang med AB Pluss

Dette innholdet er kun tilgjengelig for deg som er medlem.

Med AB Pluss får du tilgang til innhold i Biogassbransjen.no og Avfallsbransjen.no. Oppdaterte bransjenyheter, eksklusivt dybdeinnhold og en omfattende informasjonsbank. Du får også mulighet til å eksponere dine produkter og tjenester til kunder og samarbeidspartnere. Vi tilbyr bedriftsmedlemsskap med tilgang for alle bedriftens ansatte.

Les mer om medlemsskap i Avfall+

 

Logg inn her om du allerede er medlem:

Kommentarer

Bare innloggede medlemmer av Avfall+ kan legge inn kommentarer. Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill Avfall+ nå!

Nyhetsbrev
Kommersielle partnere

Logg inn på Avfallsbransjen.no


Ikke medlem ennå? Bli med nå!