Sommeren 2021
Konsernsjef i BIR, Borghild Lekve.

Fikk noen måneder på kontoret før alt stengte ned

Konsernsjef i BIR, Borghild Lekve gleder seg til å bruke mer tid på å bli bedre kjent med ulike deler av konsernet uten at det må tilrettelegges voldsomt med smittetiltak.

Hva skal du gjøre i sommer? 

– Jeg skal i all hovedsak feriere i Ulvik der vi har et hus som vi reiser til hele året og der skal jeg være sammen med storfamilien, bade, gå turer i fjellet og se til hagen vår der vi har poteter, grønnsaker, frukt og bær.

Hva har vært det mest utfordrende med arbeidsåret vi legger bak oss? 

– Det mest utfordrende har vært at vi har hatt altfor lite samvær på jobb. Å bare treffe kolleger på teams blir ikke det samme som å kunne møtes i et møterom eller slå av en prat på gangen. Jeg begynte jo i BIR 1. september i fjor og fikk heldigvis et par måneder på kontoret og ute i driften med kolleger før alt stengte ned igjen og det ble hjemmekontor som ble hovedregelen. Nå er vi mer på kontorene og jeg får kommet meg mer ut på ulike driftssteder enn tidligere og det er godt

Hva synes du om regjeringens nasjonale strategi for sirkulærøkonomi?

– For det første, så er det veldig bra at vi har fått en nasjonal strategi for sirkulærøkonomi. Her er mange gode intensjoner, men nå blir det også viktig å fylle på med konkrete tiltak. Ellers er det positivt at at bygg og anlegg løftes frem som et av områdene med størst potensial for sirkulærøkonomien. Her er det mye å hente, og BIR er  gjennom eierskapet i  selskapet Norsk Riving  i gang med å se på hvordan man kan demontere istedenfor å rive bygninger. Gjennom for eksempel etablering av materialbanker så kan det tilrettelegges for større grad av ombruk av byggematerialer.

Hva er den perfekte sommermaten og sommerdrikken?

– Jeg elsker reker og jordbær og holder en knapp på det. Kald epledrikk  eller eplecider er også deilig.

Saltvann, ferskvann eller basseng?

– Bading er deilig uansett, men det er nå fint å kunne bade i naturen 😊

Koronapandemien er på hell. Hva gleder du deg mest til når dette er over?

– Jeg gleder meg mest til å kunne være mer tilstede ute i driften til alle de ulike delene av BIR.  BIR har en innholdsrik verdikjede med mange ulike lokasjoner og enheter og jeg gleder meg til å bruke mer tid på å bli bedre kjent med ulike deler av konsernet uten at det må tilrettelegges voldsomt med smittetiltak og så videre. Og så gleder jeg meg til å kunne gi en god klem når det er naturlig 😊

Renovasjonspåbygg

NTM Trailer & Tipp

REEN CMS

Reen AS

REEN CMS Volume

Reen AS

Krok/kran – påbygg

NTM Trailer & Tipp

Komprimator

Alles Miljø AS

Overflate bunntømt

Alles Miljø AS
Relaterte artikler
Siste nytt fra Avfallsbransjen.no

Manglende strategisk tenkning bak utvikling av karbonfangst i Norge

Ole Jørgen Hanssen, NORSUS
Hanne Lerche Raadal, NORSUS

Berging

Viking Gjenvinning AS

Transport

Viking Gjenvinning AS

Ballepresser

Alles Miljø AS

Ballepresser

Nordcon As

Branndeteksjon

Onsite Security Solutions AS
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.