Leder Leder
Årskonferansen 2019 – Foto: Johnny Syversen

Endelig kan vi møtes !

Denne uken møtes 1.000 bransjefolk på Hellerudsletta. Det er jaggu på tide.

Det har gått over tre år siden Avfall Norge pakket ned etter årskonferansen i 2019. Siden har rollups, nøkkelbånd og skjøteledninger vært ufrivillig innesperret på lager.

Tre år uten en stor møteplass for bransjen er lenge.

Mange av de som denne uken setter kursen mot Hellerudsletta har knapt nok truffet kolleger i egen bedrift eller organisasjon. Langt mindre fått anledning til en kaffe med konkurrenter og bransjekolleger.

Slik har det også vært for oss som skriver om og for bransjen. Avfallsbransjen.no ble etablert til den forrige årskonferansen. Siden har vi utvidet med Biogassbransjen.no, Cnytt.no og Hydrogen24.no.

Denne uken får vi endelig anledning til å møte leserne ansikt til ansikt. Vi håper du stikker innom oss på standen rett innenfor inngangen til utstillingshallen.

Under årene med pandemi haglet det med spådommer om at de fysiske møteplassene og kontorene ville forsvinne. Det gikk jo så bra med hjemmekontor og teamsmøter viste seg å være effektive. Deltakerlista til årskonferansen gjør skam på hver eneste spådom. Snarere viser nær 1.000 deltakere at behovet for og ønsket om å møtes kanskje aldri har vært større.

Årskonferansen har tatt dette på alvor og ryddet god plass til å skape møteplasser. Selv med et fullspekket program er det lagt vekt på at årets konferanse skal være et sted å mingle og møtes.

Det fortjener vi alle sammen.

Relaterte artikler

Backhus A 45

Kiesel Norge AS

LH 50 M High Rise Industry Litronic

Liebherr Norge AS

SST 720

OP System Norge AS

Doppstadt AK 300 Profi, shredder

OP System Norge AS

DST 512 E

OP System Norge AS

CKZ – Forsterket krokcontainer

Containergruppen Norge AS
Siste nytt fra Avfallsbransjen.no
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering direkte til innboksen din.

Vi vil ikke bruke epostadressen din til å sende deg noe annet enn nyhetsbrev. Les forøvrig vår personvernerklæring.