Nytt om navn
Rolf Petter Waage er ansatt som daglig leder i Reknes

Vil ta Reknes utenfor Norge

Rolf Petter Waage er ansatt som ny toppsjef i avfallsprogramvareselskapet.

Ålesund-baserte Reknes leverer programvareløsninger for avfalls- og gjenvinningsbransjen.  I februar ble Rolf Petter Waage ansatt som daglig leder.

– Til tross for at jeg har jobbet med IT og digitalisering i regionen lenge, kjente jeg ikke særlig godt til Reknes. Etter å ha blitt bedre kjent med selskapet og
løsningene vi leverer ser jeg et betydelig vekstpotensial, sier han.

Waage kommer fra stillingen som Chief Information Officer i Optimar. I tillegg tar han med seg bred internasjonal erfaring fra jobben som IT-direktør i Stokke.

Store vekstambisjoner

– Reknes utvikler software-løsninger for håndtering av avfall og avfallshåndtering er sirkulærøkonomi i praksis. Det handler om å hente ut verdi fra det vi kaster fra oss og redusere fotavtrykket – et viktig samfunnsoppdrag med andre ord. Jeg gleder meg til å bruke dagene mine på meningsfulle oppgaver som bidrar positivt til mijøet rundt oss, sier Waage.

Det er tydelig at han har store visjoner for selskapet. Gründer og tidligere daglig leder Karl-Inge Reknes er ikke i tvil om at Waage er riktig mann på riktig sted.

– Mengden avfall øker dessverre hvert år og dermed er det stort behov for oss i markedet. Vi leverer kritiske løsninger til våre kunder og vil gjøre løsningene våre tilgjengelige for enda flere. Da trenger vi en som Rolf Petter ved roret, konstaterer han.

Et solid grunnlag

– Jeg har alltid hatt et sterkt ønske om å bygge selskap. Reknes er markedsledende på system som ivaretar kravene til håndtering av farlig avfall. Med over 30 års erfaring og et solid kundegrunnlag i bunn, er min jobb nå å skalere selskapet og sørge for at det blir en attraktiv aktør for enda flere kunder og ansatte, forteller
Waage.

Relaterte artikler

SST 720

OP System Norge AS

Krokhenger for to containere

NTM Trailer & Tipp AS

Emballasjepressere

EnviroPac AS

Sylinderrør for batterier

EnviroPac AS

Bin-Line poser med stjernebunn

EnviroPac AS

Lune serien

EnviroPac AS
Siste nytt fra Avfallsbransjen.no
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.