Nytt om navn
Petter Mellquist skifter beite etter 20 år.

Petter Mellquist til Envac

Slutter i Biovac etter to tiår.

Petter Mellquist er ansatt som administrerende direktør i Envac Norge. Han tiltrer stillingen 1. mars.

«Etter mer enn 20 år i Biovac, hvorav 17 år som administrerende direktør, har Petter funnet tiden inne for å gå videre og valgte Envac Norge for sitt neste eventyr. Som administrerende direktør har Petter lang erfaring med å tilpasse seg organisasjoner, kulturer, systemer og krav på nasjonalt, nordisk, europeisk og kinesisk nivå. Etter to tiår som leder av Biovac Environmental Technology AS kjenner han godt til kravene som stilles til virksomheter eid av børsnoterte selskaper, både når det gjelder rapporteringslinjer, regelverk og informasjonsdeling», skriver Envac Norge i en pressemelding.

Faglig sett er Petter en driftsinteressert, engasjert og nysgjerrig leder som bygger sterke team. Han praktiserer en «åpen dør»-politikk der ingen sak er for liten eller stor. Av natur er han fundamentalt, kontinuerlig og optimistisk overbevist om at folk presterer best i velkomponerte team der åpenhet, ærlighet og dedikasjon er grunnpilarer, alt som er verdier som ligger Envacs hjerte nær.

– Etter mer enn tyve fantastiske år i Biovac, har jeg nå bestemt meg for å gå videre. Selv om det er med et visst vemod jeg forlater gode kolleger, et  markedsledende selskap og en bransje som jeg har lært å kjenne godt, er det med stor spenning, stolthet og ydmykhet jeg tar på meg rollen som administrerende direktør i Envac Norge AS. Jeg ser virkelig frem til nye utfordringer som en del av team Envac, sier Mellquist.

Envac er en av de mest innovative aktørene i den globale automatiserte avfallsinnsamlingsindustrien og oppfinneren av det pneumatiske avfallsinnsamlingssystemet. Med innovasjon og oppfinnsomhet leder vi design og implementering av neste generasjons resirkulering ved bruk av ressurseffektiv avfallshåndtering. Vår visjon er å skape smartere byer, forbedre livskvaliteten i dag og bidra til å sikre
en grønnere planet for fremtidige generasjoner.

– Vi gleder oss veldig til å få Petter med oss! Hans erfaring og personlige egenskaper passer perfekt til vårt norske selskap. Mange interessante prosjekter og muligheter kommer vår vei, og vi er sikre på at Petter er den rette personen til å utvikle, utvide og utnytte dem på best mulig måte fremover, Patrick
Haraldsson, administrerende direktør Envac North Europe.

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

LH 35 M Industry Litronic

Liebherr Norge AS

DTA Universal Ajour

Fieldata AS

Henting SmartBag Medium

Ragn-Sells

Orwak Compact 3120

EnviroPac AS

WS 1501

OP System Norge AS

San Sac Kildesorteringsmøbler

EnviroPac AS
Siste nytt fra Avfallsbransjen.no

KlesIGLO og andre sirkulære bobler

Tone Skårdal Tobiasson, Journalist og forfatter, Styremedlem Union of Concerned Researchers in Fashion
Ingun Grimstad Klepp, OsloMet
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.