Nyheter

Uenig i brudd på Konkurranseloven

 

Stena Recycling og deres underleverandør Østbø AS bekrefter at Konkurransetilsynet har vært på bevisbeslag hos dem, men adm.dir. Max Trandem i Stena Recyclling mener at det ikke er grunnlag for å si at det foreligger brudd på Konkurranseloven

 

Adm.dir. Max Trandem bekrefter beslag fra Konkurransetilsynet og sier i en uttalelse til Avfallsbransjen.no at:

«Det er korrekt at Konkurransetilsynet undersøker om det foreligger brudd på konkurranseloven. Bakgrunnen er mistanke om anbudssamarbeid. Østbø AS har vært benyttet i en helt ordinær underleveranse i forbindelse med tilbud til en landsdekkende kunde.

I og med at Konkurransetilsynet har saken til behandling, mener vi det ikke blir riktig å kommentere saken ytterligere annet enn at vi selvsagt samarbeider fullt ut med tilsynet. Vår interne gjennomgang gir imidlertid ikke grunnlag for å konkludere med at det er sannsynlig at det foreligger brudd på Konkurranseloven», skriver adm.dir. Max Trandem i Stena Recycling i en kommentar til Avfallsbransjen.no

Vi følger saken.

Nyhetsbrev
Kommersielle partnere

Logg inn på Avfallsbransjen.no


Ikke medlem ennå? Bli med nå!