Nyheter
Slik ser vektsystemet ut som Reknes AS nå skal tilby på det norske markedet. Foto: Flintab

Reknes AS bringer svensk system til Norge

Reknes AS i Ålesund, som leverer IT-løsninger til gjenvinningsbransjen, har inngått samarbeid med svenske Flintab om vektsystemer.

Samarbeidet om flere forskjellige vektsystemer ble først annonsert like før jul på Reknes AS sine nettsider.

– Enda mer komplett leverandør

Til Avfallsbransjen.no uttaler daglig leder i Reknes AS, Karl-Inge Reknes at samarbeidet med Flintab betyr at selskapet nå blir en enda mer komplett leverandør av løsninger til miljø- og gjenvinningsbransjen.

– Nå kan vårt salgsapparat presentere vektløsninger som vil være naturlig å integrere med våre IT-løsninger eller om ønskelig som frittstående leveranser, sier han.

Karl-Inge Reknes, daglig leder i Reknes AS. Foto: Reknes AS

Skryter av svenskene

Reknes fortsetter med å skryte av svenskene, og trekker fram at de er ISO-sertifisert på områdene kvalitet og miljø.

– Flintab er en anerkjent merkevare innenfor dette produktsegmentet og styrker dermed vår posisjon som en kvalitetsleverandør. Reknes AS vektlegger systematisk kvalitetsarbeid og miljøengasjement, og ønsker at alle samarbeidspartnere skal ha samme engasjement og sertifisering, forteller han.

Forskjellige dimensjoner

Vektene det er snakk om, varierer i dimensjon fra 30 til 120 tonn, og Karl-Inge Reknes understreker at presisjon og belastningsevne er viktige begreper når det kommer til vekter.

– Og her er Flintab suverene, sier han, og legger til:

– Vi kan tilby vekter for store lastebiler, hvor man veier lasten ved for eksempel inn- og utkjøring ved gjenvinningsstasjoner.

Digitale kundekort

Samtidig som de inngår samarbeid med svenske Flintab, annonserer de også digitale kundekort, som kan brukes til automatisk veie og betaling med adgangskontroll.

– Gjennom samarbeidet med Flintab har vi mer å tilby i vår verktøykasse, noe som gjør oss til en mer naturlig samarbeidspartner på flere områder, sier Karl-Inge Reknes.

Nyhetsbrev
Kommersielle partnere

Logg inn på Avfallsbransjen.no


Ikke medlem ennå? Bli med nå!