Nyheter
Det fremstår som om regjeringen ikke vil følge prinsippet om at forurenser betaler, mener bransjen og peker på at det er feil å legge avgiften på forbrenningsanleggene når de mottar avfallet ferdig sortert og ikke har noe annet valg enn å brenne. Her anlegget Amager Bakke. Illustrasjonsfoto: ARC.

Avgiften på avfallsforbrenning: – Regjeringen skyter seg selv i foten og går i ring

Når regjeringen sier at forurenser betaler og sender regningen til de som brenner avfall, skyter de seg selv i foten mener bransjen.

– Han sier jo bare det hans ansatte sier. Vi mener dette er feil. Det sier direktør for Avfall og ressurs, Svein Kamfjord i Samfunnsbedriftene. Kamfjord reagerer på at regjeringen tviholder på at det er de som…

Få tilgang med AB Pluss

Vårt eksklusive innhold er tilgjengelig for abonnenter.

Med AB Pluss får du tilgang til Avfallsbransjen.no, Biogassbransjen.no og Cnytt.no. Dette er innhold du ikke finner andre steder: Oppdaterte bransjenyheter, eksklusivt dybdeinnhold og en omfattende informasjonsbank. Du får også mulighet til å eksponere dine produkter og tjenester til kunder og samarbeidspartnere. Vi tilbyr bedriftsmedlemsskap med tilgang for alle bedriftens ansatte.  

Bestill AB Pluss

Full tilgang til Avfallsbransjen.no, Biogassbransjen.no, Cnytt.no og Hydrogen24.no

Enkeltperson

  • Full tilgang for én person

Kr. 4995 / år

Eks mva, faktureres årlig

Bestill nå!

Liten

  • Full tilgang for inntil 5 ansatte

Kr. 7500 / år (kun 625 per måned)

Eks mva, faktureres årlig

Bestill nå!

Mellomstor

  • Full tilgang for inntil 15 ansatte

Kr. 15000 / år (kun 1250 per måned)

Eks mva, faktureres årlig

Bestill nå!

Stor

  • Full tilgang for inntil 30 ansatte

Kr. 22500 / år (kun 1875 per måned)

Eks mva, faktureres årlig

Bestill nå!

Relaterte saker
Relaterte artikler fra Small Step Media nettverket
Kommentarer

1 kommentar

  1. God argumentasjon fra Svein Kamfjord og Odd Terje Døvik, synes jeg. Det er en utfordring at enkelte politiske miljøer (herunder også enkelte politikeransatte i departementene) ikke forstår avfall- og gjenvinningsbransjens funksjon i tilstrekkelig grad. Det er banalt å måtte si det, men: Det er ikke vi som håndterer avfall samt tilser at miljøgifter tas ut av kretsløpet som skaper avfallet og miljøgiftene. Vi er del av en løsning, og bør ikke urettmessig straffes som om vi er del av et problem. Myndighetene må snart begynne å måle oss på mengder miljøgifter vi tilser ikke havner i naturen! Ikke måle og vurdere oss mest av alt ut fra den negative miljøpåvirkningen vi nødvendigvis også må utgjøre som konsekvens av vårt samfunnsoppdrag.

Kommentarfeltet er lukket

Bare innloggede medlemmer av AB Pluss kan legge inn kommentarer. Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Nyhetsbrev
Beklager, her gikk noe galt. Vennligst prøv igjen.
Takk for påmeldingen! Sjekk innboksen din for bekreftelse. Om du ikke ser en melding fra oss, sjekk søppelposten (husk å godkjenne avsender).

Få nyhetene rett i innboksen

Abonner på vårt gratis nyhetsbrev!

Siste nytt fra Avfallsbransjen.no
Nyheter fra Small Step Media nettverket