Nyheter
Foto: Norsk Avfallshåndtering

NOAH svarer Bastholm

Norsk Avfallshåndtering (NOAH) hilser hyppige og uanmeldt kontroller fra myndighetene velkommen og avviser at Langøya har mottatt farlig avfall fra Malta eller Tunisia

MDGs stortingsrepresentant Une Bastholm har bedt klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn avklare flere påstander knyttet til NOAHs anlegg på Langøya. Bakgrunnen er en bekymringsmelding som Vestfold og Telemark Venstre har sendt til fylkeskommunen, basert på innspill fra motstandere av farlig avfall-deponi i Brevik. Norsk forening for farlig avfall gikk onsdag ut og hevdet at Bastholm…

Få tilgang med AB Pluss

Dette innholdet er kun tilgjengelig for deg som er medlem.

Med AB Pluss får du tilgang til innhold i Biogassbransjen.no og Avfallsbransjen.no. Oppdaterte bransjenyheter, eksklusivt dybdeinnhold og en omfattende informasjonsbank. Du får også mulighet til å eksponere dine produkter og tjenester til kunder og samarbeidspartnere. Vi tilbyr bedriftsmedlemsskap med tilgang for alle bedriftens ansatte.

Les mer om medlemsskap i Avfall+

 

Logg inn her om du allerede er medlem:

Nyhetsbrev
Kommersielle partnere

Logg inn på Avfallsbransjen.no


Ikke medlem ennå? Bli med nå!