Nyheter
Bransjesamtalen på Avfallskonferansen 2019. Foto: Johnny Syversen

Årskonferansen til Avfall Norge avlyses

Koronakrisen gjør at Avfall Norge må avlyse sin årskonferanse i juni. – Det er veldig trist, sier konferansesjef Silje Marie Rosenlund.

Avfallsbransjens største møteplass, Årskonferansen til Avfall Norge, skulle etter planen gå av stabelen på Norges Varemesse fra 16. til 18. juni. Men usikkerheten rundt Koronakrisen gjør at organisasjonen nå har tatt den tunge beslutningen om å avlyse.

LES OGSÅ: Årskonferansen nominert til Eventprisen

Ikke noe annet valg

– Det er veldig kjedelig, men usikkerheten som har oppstått gjør at vi så dette som eneste rette avgjørelse og isteden holde en konferanse i 2021, sier Silje Marie Rosenlund i Avfall Norge.

Avfall Norge har den siste måneden vurdert ulike løsninger. Det er både sett på mulighet for å lage en mindre konferanse, utsette til høsten og en fullstendig avlysning. Etter en samlet vurdering endte man på at avlysning ble det eneste rette.

LES OGSÅ: Her er bildene fra fjorårets konferanse

Ser mot neste år

– Vi var mange som gledet oss til konferansen og det var en tøff avgjørelse å ta. Men det er unntakstilstand i år og dessverre måtte konferansen avlyses i år, sier Rosenlund.

Arbeidet med konferansen har pågått i lang tid og Rosenlund lover at alt arbeidet som er lagt ned ikke er gjort forgjeves. Hun sier de vil ta med seg det gode programarbeidet til nye møteplasser, enten utover høsten eller inn i neste års konferanse.

Hvilke konsekvenser avlysningen får økonomisk for Avfall Norge er foreløpig uklart.

Kommentarer

Bare innloggede medlemmer av Avfall+ kan legge inn kommentarer. Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill Avfall+ nå!

Nyhetsbrev
Kommersielle partnere

Logg inn på Avfallsbransjen.no


Ikke medlem ennå? Bli med nå!