Nytt om navn

Unni Claussen ny samfunnskontakt i NOAH

Unni Claussen, NOAH
Unni Claussen

Unni Claussen er tilsatt i stillingen som samfunnskontakt i NOAH og begynte 1. juni. Unni kom fra en rådgiverstilling i kommunikasjonsselskapet Godt Sagt, og hun har også erfaring fra Plan Norge og Olje- og Energidepartementet innenfor kommunikasjons- og samfunnsrelaterte spørsmål. Unni jobber med oppgaver og problemstillinger som ligger i skjæringspunktet politikk-forretning-media.

Hun er utdannet statsviter og har i NOAH et særskilt ansvar for å utvikle arbeid og prosesser som sikrer et godt omdømme og gode eksterne relasjoner gjennom informasjonsorientert arbeid og samfunnskontakt.

– NOAH har en viktig samfunnsoppgave med å stabilisere og lagre farlig avfall og dermed beskytte mennesker og miljø. Det er en stor og lærerik utfordring å få folk til å forstå hva vi gjør, hvorfor vi gjør det og hvem er vi til for. Vi går en svært spennende tid i møte hva gjelder teknologiutvikling, som jeg gleder meg til å få følge tett og som jeg håper vil bidra til å heve kunnskapsnivået og interessen for farlig avfall, gjenvinning og deponering, sier Unni Claussen.

 

NYTT OM NAVN
Nyhetsbrev
Kommersielle partnere

Logg inn på Avfallsbransjen.no


Ikke medlem ennå? Bli med nå!