Bransjestemmer
Roar Hansen, generalsekretær i Norsk forening for farlig avfall (NFFA). Foto: NFFA

Ikke kast flere konsulentpenger på bålet

Avfallsbransjen har brukt nok penger på konsulentrapporter om brannvern. Nå er det på tide på bruke dem, skriver generalsekretær Roar Hansen i Norsk forening for farlig avfall.

Må det være lov å banne litt i kjerka? Konsulentselskapet Nomiko foreslår at det «innføres en brannrisikoveileder for avfallsbransjen». Jeg stiller spørsmålstegn ved den praktiske hensikten med en sådan. Trenger virkelig bransjen nå flere konsulentrapporter eller andre «oppskrifter» på hvordan hindre brann? LES OGSÅ: Etterlyster brannveileder for avfall Det finnes allerede mange av dem fullt…

Få tilgang med Avfall+

Som medlem får du tilgang til en omfattende informasjonsbank og eksklusivt dybdeinnhold, og mulighet til å eksponere dine produkter og tjenester til kunder og samarbeidspartnere. Vi tilbyr bedriftsmedlemsskap med tilgang for alle bedriftens ansatte.

Les mer om medlemsskap i Avfall+

 

Logg inn her om du allerede er medlem:

Nyhetsbrev
Kommersielle partnere

Logg inn på Avfallsbransjen.no


Ikke medlem ennå? Bli med nå!