Nyheter Fjernvarme
Eline Olafsrud
Eline Olafsrud, ny direktør i Bodø Energi Varme

Fra trainee til direktør i Bodø Energi Varme

Eline Olafsrud(29) er ansatt som ny direktør i fjernvarmeselskapet Bodø Energi Varme, melder selskapet i en pressemelding.

-Med det grønne skiftet og elektrifisering kommer belastningen på strømnettet til å øke i fremtiden. Da er det enda viktigere at vi utnytter smarte alternative kilder til elektrisitet og det vi allerede har tilgjengelig i enda større grad, så utfordringene ligger der og jeg ser fram til å ta fatt på dem, sier Eline Olafsrud, ny direktør i Bodø Energi Varme.

Alder ingen hindring

– I Bodø Energi tror vi sterkt på at alder ikke er en begrensende faktor når det kommer til ansvar og lederskap. Derfor er vi glade for å ha med Eline videre, sier Monica Hansen Fjellstad, styreleder i BE Varme og konsernsjef i Bodø Energi.

Spennende oppgave

– Det har vært utrolig spennende å være konstituert direktør i Bodø Energi Varme, jeg er takknemlig for at jeg nå får fortsette i stillingen. Jeg gleder meg til å jobbe videre med flere spennende prosjekter innen fjernvarme, blant annet mulig utnyttelse av spillvarme fra hydrogenproduksjon, utvidelse av nettet til den nye flyplassen og flere kunder, sier Olafsrud i pressemeldingen.

Trainee fra Østfold

Olafsrud, som opprinnelig kommer fra Spydeberg i Indre Østfold, begynte sin karriere Bodø Energi gjennom Trainee Salten og gjennom en 2-årig trainee-periode jobbet både i Bodø Energi Varme og Bodø Energi Kraftsalg. Etter to år som trainee ble hun salgs- og kvalitetsleder før hun 1. september 2022 ble hun satt inn som konstituert direktør i Bodø Energi varme. Nå er 29-åringen ansatt som direktør og arvtager etter avtroppende direktør Monica Hansen Fjellstad.