Nyheter Fjernvarme
Eline Olafsrud
Eline Olafsrud, ny direktør i Bodø Energi Varme

Fra trainee til direktør i Bodø Energi Varme

Eline Olafsrud(29) er ansatt som ny direktør i fjernvarmeselskapet Bodø Energi Varme, melder selskapet i en pressemelding.

-Med det grønne skiftet og elektrifisering kommer belastningen på strømnettet til å øke i fremtiden. Da er det enda viktigere at vi utnytter smarte alternative kilder til elektrisitet og det vi allerede har tilgjengelig i enda større grad, så utfordringene ligger der og jeg ser fram til å ta fatt på dem, sier Eline Olafsrud, ny direktør i Bodø Energi Varme.

Alder ingen hindring

– I Bodø Energi tror vi sterkt på at alder ikke er en begrensende faktor når det kommer til ansvar og lederskap. Derfor er vi glade for å ha med Eline videre, sier Monica Hansen Fjellstad, styreleder i BE Varme og konsernsjef i Bodø Energi.

Spennende oppgave

– Det har vært utrolig spennende å være konstituert direktør i Bodø Energi Varme, jeg er takknemlig for at jeg nå får fortsette i stillingen. Jeg gleder meg til å jobbe videre med flere spennende prosjekter innen fjernvarme, blant annet mulig utnyttelse av spillvarme fra hydrogenproduksjon, utvidelse av nettet til den nye flyplassen og flere kunder, sier Olafsrud i pressemeldingen.

Trainee fra Østfold

Olafsrud, som opprinnelig kommer fra Spydeberg i Indre Østfold, begynte sin karriere Bodø Energi gjennom Trainee Salten og gjennom en 2-årig trainee-periode jobbet både i Bodø Energi Varme og Bodø Energi Kraftsalg. Etter to år som trainee ble hun salgs- og kvalitetsleder før hun 1. september 2022 ble hun satt inn som konstituert direktør i Bodø Energi varme. Nå er 29-åringen ansatt som direktør og arvtager etter avtroppende direktør Monica Hansen Fjellstad.

Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

ADR koffert

DGM Norway AS

SM 720 Profi

OP System Norge AS

Bilvekt

SST 720

OP System Norge AS

Miljøpall for 4×200 liter fat

EnviroPac Group AS

Sorteringsvogn komplett

EnviroPac Group AS
Siste nytt fra Avfallsbransjen.no
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.