Nyheter

Lanserer studietilbud i sirkulær økonomi

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) på Ås lanserer et videreutdanningskurs i sirkulær økonomi og avfallsressurser. Og det gir studiepoeng.

Nyvinningen er et samarbeid mellom universitets Senter for etter- og videreutdanning, Avfall Norge og REdu, avfalls- og renovasjonsbransjens kompetanseprogram og starter til høsten, 23. oktober. Påmeldingsfrist er 25. september.

Mastergrad som mål

Det vil bli gjennomført tre heldagssamlinger i løpet av høsten i år og våren 2020.  Den første finner sted på universitetet i Ås, de to andre hos det interkommunale avfallsselskapet Romerike Avfallsforedling IKS (ROAF) på Skedsmokorset og Vestfold Avfall og Ressurs AS (Vesar) i Sem. Undervisningen foregår altså «on site», på moderne anlegg for avfallshåndtering.

Målet er å tilby flere kurs som leder opp til en erfaringsbasert master i sirkulær økonomi.

Universitet på Ås, NMBU) har lansert et introduksjonskurs innenfor sirkulær økonomi. Oppstart er allerede i oktober. Illustrasjonsfoto: NMBU

Midt i blinken for både avfallsfolk…

Kurset vil være en overbyggende introduksjon i viktige temaer innen sirkulærøkonomi og midt i blinken for alle som arbeider med håndtering og behandling av avfallsressurser og som skaper nye produkter basert på avfallsressurser, utstyr for innsamling og behandling, mener Avfall Norge.

… og produsenter

Tilbudet er like relevant for dem som jobber i offentlig og privat avfallsvirksomhet, for produsenter av produkter som er laget av avfallsressurser eller biprodukter/restråvarer, samt konsulenter og ansatte i forvaltningsmyndighetene.

Detaljene om studietilbudet kan du finne HER.

Nyhetsbrev
Kommersielle partnere

Logg inn på Avfallsbransjen.no


Ikke medlem ennå? Bli med nå!