Nyheter

Hard konkurranse om etablering av plastbehandling

Høyre og Venstre i Oslo kommune vil gjenta bygging av europeisk ledende avfallsbehandlingsanlegg i hovedstaden, denne gang for plast. Fortum har konkrete planer om det samme. De borgerlige oslopolitikerne har også kontaktet andre ledende avfallsaktører.

Foto: KS Bedrift Avfall

Helgens store valgkamputspill fra Venstre og Høyre i Oslo kom i Aftenposten. Her åpner de borgerlige oslopolitikerne for repetisjon i ledende, europeisk satsing på gjenvinningsanlegg, denne gang innen plast.

Planlagt i Hobøl

– Vi har diskutert saken uformelt med flere aktører, bekrefter Høyres toppkandidat i Oslo, Eirik Lae Solberg, overfor avfallsbransjen.no. Til Aftenposten sier Fortums Stian Mathisen at de planlegger gjenvinningsanlegg for plast i Hobøl kommune.

Mye uavklart

Det er foreløpig uklart hvem som eventuelt blir Oslo kommunes leverandør av behandlingstjenester for plast. Likeledes om det vil bli lagt ut en anbudskonkurranse og i så fall når og hvordan dette vil skje.

Avfallsbransjen.no følger opp saken.

Nyhetsbrev
Kommersielle partnere

Logg inn på Avfallsbransjen.no


Ikke medlem ennå? Bli med nå!